Alla är välkomna till NailZone

 CND Academy and shop Umeå

SALONG - UTBILDNING - BUTIK - ÅTERFÖRSÄLJNING

Under vecka 48-51 finns Jennifer som går sista året på Spa och stylist programmet hos oss.

Så passa på att boka en behandling.


Ring 090 - 12 88 33

Helkroppsmassage 60 min 375:-

Rygg och nackmassage 30 min 250:-

Hotstone massage 60 min 375:-

Hotstone halvkropp 30 min 250:-

Spamanikyr ink. paraffinbad 75 min   465:-

Klassisk manikyr 60 min 375:-

Spa fotbehandling  60 min 375:-

Jennifers rofyllda 60 min 375:-

Spa ansiktsbehandling 30 min 250:-

Frans och brynfärgning ink.plock 30 min 200:-

Ni har väl inte missat att Helena Båtsman från Eco Wellness finns i våra lokaler.

Vill Du ha snygga hållbara fransar?

Boka då in en tid hos Tina. Hon jobbar med Lashia singelfransar och håller just nu på att öva upp sig på volymfransar till ett reducerat pris.

CND RescueRXx™

RescueRXx™ är en ny och innovativ keratinbehandlingdesignad att effektivt reparera skadade naglar.RescueRXx™ kan reparera skador som exempelvis vita fläckar i naglarna, naglar som skivar sig, naglar som delar sig eller spricker lätt. Redan efter 1 veckas användning kan man se synliga resultat och efter 4 veckors användande är nagelns kondition märkbart förbättrad.

Din naturliga nagel består av keratin. RescueRXx™ verkar genom att den tillför den naturliga nageln keratinproteiner, utvunnet från ull. Keratinproteinerna binder till de översta lagren i nageln och tillsammans med jojobaolja och mandelolja tillförs både fukt och styrka.

Samtidig och efterföljande användning av SolarOil®förbättrar resultatet av RescueRXx™-kuren. CNDRescueRXx™  är till för svaga, skadade naglar som behöver behandling. CND SolarOil® är en förebyggande produkt som används för att hålla nageln flexibel, smidig och genomfuktad. Tänk på CND SolarOil® som ett dagligt balsam som tränger ner i nageln och på CND RescueRXx™ som en intensiv hårinpackning som reparerar nageln ovanifrån.

En 15 ml flaska räcker till ca.160 applikationer och räcker till en full 4-veckors kur. 

RescueRXx viktigaste ingredienser:

  • Keratinprotein: En huvudbeståndsdel i den naturliga nageln. Upplösta naturliga keratinproteiner (utvunnet av ull) binder till den naturliga nageln för att stärka nagelplattan.
  • Jojobaolja: En lätt och genomträngande olja som vårdar nageln och den omkringliggande huden med sina fuktgivande egenskaper.
  • Sötmandelolja: Fuktar och mjukgör så att nageln bevarar sin flexibilitet och motståndskraftighet.